Cím

1103 Budapest, Cserkesz u. 85.

Telefonszám

Mivel foglalkozunk még?

Szeretné lakását, vagy házát felújítani? Akkor jó helyen jár! Megoldjuk, ha ázik, de azt is, ha nem folyik le a víz. Megoldjuk, ha fázik, de azt is, ha melege van. Megoldjuk, ha nincs áram, Kereshet, ha festeni kell, de akkor is, ha mállik a fal. Kereshet, ha burkolni kell, és akkor is, ha még nincs is fal. Lakásában, házában minden problémára kínálunk megoldást!

Családiház és lakás átalakítást, bővítést, felújítást, részleges felújítást vállalunk az egyszerűtől a luxusig a tervezéstől a kulcsátadásig.

 Mi abban segítünk, hogy minél gyorsabban és tökéletesebben valósuljanak meg a megrendelőnk elképzelései. Az igényes látvány és stílus mögött, minden apró részlet aprólékosan kidolgozott.

Vállalkozásunk, teljes körű minőségi kivitelezési szolgáltatás biztosítása érdekében, kiváló szakmai ismeretekkel és nagyfokú gyakorlattal rendelkező szakembereket alkalmaz.

Hogyan dolgozunk?

Miután felvesszük egymással a kapcsolatot kiszállunk, átbeszéljük az igényeket, és felmérjük a felújítandó helyiségeket. Ez alapján elkészítjük ajánlatunkat. Az ajánlat elfogadását követően ütemtervet készítünk a felújítási munkálatokra és a fizetési feltételekre. A megbeszélt ütemezésben haladunk, melyet Ön folyamatosan tud ellenőrizni. A munkálatok befejeztével átadjuk Önnek felújított ingatlanát!

Szolgáltatásaink:

  • víz, gáz, fűtésszerelés, klíma és légtechnikai munkák
  • hideg, melegburkolás
  • villanyszerelés
  • gipszkartonozás, álmennyezet szerelési munkák 
  • kőműves munkák
  • lakatos munkák
  • dryvit hőszigetelés-homlokzati szigetelés
  • nyílászárók beépítése
  • sittszállítás, segédmunka
  • alpinista feladatok ellátása

Most vásárolt lakást, házat, szeretné ízlésesen, fiatalosan felújítani? Építkezik és segítségre van szüksége, hogyan ossza fel a tereket, milyenek legyenek a színek, burkolatok? Vágyik arra, hogy melegség, harmónia áradjon otthonából? Kicsi a lakása, de szeretné a lehető legjobban kihasználni a tereket?

Irodánk segít új megvilágításba helyezni a felhasználási lehetőségeket, legyen szó meglévő sokszobás lakásból kis albérletek kialakítása, vagy kis méretű lakásban új terek, fülkék kialakítása. Családi ház megosztásával többgenerációs ház kialakítása, vagy egyszerűen meglévő lakás funkcionális újra tervezése.

Szolgáltatásaink:

Társaságunk sok éves műszaki tapasztalattal, képzett saját szakember állománnyal vállalja ipari és kereskedelmi ingatlanok, irodák, üzemeltetését Budapest és Pest megye területén. Az ingatlan üzemeltetés célja az épületek zavartalan működésének biztosítása, mely magába foglalja a műszaki jellegű meghibásodások csökkentése érdekében a tervszerű, megelőző karbantartások elvégzését, a szükséges hibaelhárítások mielőbbi végrehajtását

Ingatlan üzemeltetési szolgáltatásaink:

Épület rendszeres és tervezett karbantartása

Cím

1103 Budapest, Cserkesz u. 85.

Telefonszám